·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
PRODUCCIONS
Inici > Produccions > Detall de la producció
 

SÓLO PIENSO EN TITrenta anys després d'escriure Sólo pienso en ti, el cantant Víctor Manuel participa en la festa d'homenatge a l'Antonio i la Mari Luz, els protagonistes de la seva cançó i un model a seguir per a molts joves amb discapacitat que lluiten cada dia per aconseguir una vida completament normal.

Fa trenta anys, Víctor Manuel va compondre una cançó d’amor que contava la història de l’Antonio i la Mari Luz, dos joves discapacitats que s'enamoren. La cançó va ser un èxit i amb el pas dels anys s'ha convertit en un dels referents de la banda sonora d'una generació. Una cançó que no parla només d'amor, sinó també de superació. Ens conta una història real, la de dos disminuïts que s’enamoren i que lluiten amb totes les seves forces pel dret a gaudir del seu amor.

Trenta anys més tard, la jove fundació Crisálida organitza una gran festa per celebrar el lliurament dels seus premis literaris. Aquest any, la celebració és en honor a la cançó Sólo pienso en ti i els seus protagonistes: Víctor Manuel, qui actua a la festa, i l’Antonio i la Mari Luz, els quals viatgen per primera vegada des del seu lloc de residència, Cabra (Córdova), per assistir a un merescut homenatge.

El documental parteix de la història viscuda de l’Antonio i la Mari Luz i ens explica el seu cas, les seves experiències, les seves lluites... Avui, ells no són un excepció, però fa 30 anys no deixaven de ser una parella de discapacitats com tants altres als quals el capellà no volia casar i que no gaudien de cap tipus d’ajuda social. L’Antonio i la Mari Luz van tenir tres fills, però no va ser fàcil. 30 anys més tard, la Mari Luz, asseguda a la seva petita habitació, plora per no haver pogut cuidar millor dels seus fills...

També veurem com diversos grups artístics formats per persones amb algun tipus de discapacitat es preparen per actuar a la festa homenatge. De nervis n’hi ha ben pocs, són grups amb una certa trajectòria, i que compten amb molt d'esforç, talent i superació. Ells són els que lluiten ara, joves que ens diuen a la cara: i per què no? Ballarins, actors de teatre, músics, escriptors i artistes en general assagen coreografies, petites obres teatrals i musicals. I tots es trobaran a Camporrells, on les seves interpretacions sense complexos ens pessigollejaran la pell del cor.

EQUIP TÈCNIC

Productora: Antàrtida Produccions Audiovisuals
Directora: Judith Colell
Productors Executius: Carles Porta, Óscar Rodríguez
Directora de producció: Tània Balló
Cap de producció: Cristina Sánchez
Directors de Fotografia: Neus Ollé i Jimmy Gimferrer
Muntador: Jorge Carrasco
So: Kiko Abarquero i Marc Soldevila

FITXA TÈCNICA

Títol : Sólo Pienso en ti
Durada: 57’
Format de filmació : HD 16:9
Format Final : Betacam SP / Betacam HD

 

Víctor Manuel, Mari Luz i Antonio Un grup d'artistes que participen a l'homenatge

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja