·
·
  
   
Antàrtida
 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

I LA GUANYADORA DE LA 8a GRAN FINAL DEL PICA LLETRES ÉS...

Clara Farrarķ, del Colˇlegi Cor de Maria de la Bisbal d'Empordā!

L'alumna Clara Farraró, del Col·legi Cor de Maria de la Bisbal d'Empordà, ha guanyat la vuitena Gran Final del concurs lingüístic 'Pica Lletres' que s'ha pogut veure aquest diumenge per una vintena de televisions locals, el canal La Xarxa Televisions (159 de Movistar+) i el Super3. La jove s'ha imposat a 16 contrincants en una final plena d'emoció en què s'ha proclamat vencedora després de superar diverses rondes de lletreig. El moment de la victòria ha arribat, en concret, després de lletrejar correctament la paraula 'eixugavidres'. Per segon any consecutiu, és una alumna gironina la que aconsegueix el títol, després que la temporada passada se l'endugués una estudiant del Col·legi Maristes de Girona.


El concurs que fomenta el bon ús del català

La final, produïda des de fa quatre anys per La Xarxa de Comunicació Local i Televisió de Catalunya, s'ha celebrat al Teatre de la Passió d'Olesa, al Baix Llobregat, en una gala conduïda per Joan Dausà que ha comptat amb l'assistència d'un miler de persones, entre estudiants i professors. 'Pica Lletres' és una proposta pedagògica que, a partir de diferents proves i jocs, pretén millorar les aptituds lingüístiques dels joves. 

Al llarg de tot el curs, el concurs ha mobilitzat 12.000 alumnes de més de 200 centres educatius catalans. El projecte, a més, ha comptat amb la col·laboració de 20 televisions locals, encarregades de la gravació i emissió de les diferents fases eliminatòries territorials, amb un total de 210 programes realitzats. 

CLARA FARRARĶ, GUANYADORA DE LA 8a GRAN FINAL DEL PICA LLETRES

Enllaįos:

8a Gran Final

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja