·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

Euskal Telebista homenatjarÓ Xavier Vinader el divendres 17 dĺabril

Divendres 17 d'abril, s'estrenarÓ a Euskal Telebista el documental produ´t per AntÓrtida Produccions Audiovisuals "Xavier Vinader, periodista. Contra la guerra bruta", en el marc del programa "Por fin, viernes".

El programa de debat, presentat per Silvia Intxaurrondo, té prevista l’emissió del reportatge cap a les 23.45 h. D’aquesta manera, la cadena basca retrà homenatge al periodista d’investigació Xavier Vinader que ens va deixar el passat 9 d’abril.

El documental narra per primera vegada la trajectòria de Xavier Vinader, referent del periodisme d’investigació a Espanya. En primera persona, explica la cara fosca i les contradiccions de la Transició, i com es va convertir en el primer periodista exiliat i empresonat de la Democràcia Espanyola. En el documental hi participen figures rellevants d'aquest període com són Eugenio Etxebeste “Antxon” (exdirigent d’ETA), Blas Piñar (líder de Fuerza Nueva), Tasio Erkizia (militant històric del moviment abertzale i fundador d’Herri Batasuna), Txema Montero (advocat de Vinader durant el procés) i els periodistes Rafael Cid i Pepe Díaz de Cambio 16. 

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja