·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

Pica Lletres

Arrenca la nova temporada del concurs lingüístic més important de Catalunya!

Sant Feliu de Guíxols va acollir la gala d’inici de la nova temporada del concurs lingüístic Pica Lletres, que enguany mobilitzarà 12.000 alumnes de Secundària de tot Catalunya. Com ja és tradició, el tret de sortida del programa s’ha fet des del municipi on viu l’estudiant que en va guanyar l’última edició, la guixolenca Jordina Escofet. També en aquesta aquesta localitat empordanesa TV Costa Brava ha gravat aquesta setmana la primera de les 17 edicions territorials del concurs. La resta es gravaran en els propers mesos i es podran veure per una vintena de televisions locals. En l’apartat radiofònic, el Pica Lletres s’emetrà per una vintena d’emissores, entre les quals hi haurà les 12 que el van estrenar l’any passat. Les emissions del Pica Lletres, tant per ràdio com per televisió, començaran a l’abril i acabaran al juny del 2015 amb el passi de la Gran Final, d’on en sortiran els guanyadors a nivell nacional. En el cas de la Gran Final televisiva, un any més La Xarxa i Televisió de Catalunya coproduiran la gala, que s’emetrà pel Canal Super3. El programa arrenca el nou curs enmig d’una alta acceptació, tant pel que fa als centres participants (enguany més de 200) com als mitjans locals implicats, que ja superen la quarantena. En el programa de ràdio concursaran alumnes de 2n d’ESO i en el de televisió de 3r d’ESO, amb la idea que el pas per la versió radiofònica sigui un trampolí cap a la televisiva. A cada programa, de 25 minuts de durada, els estudiants han de superar diferents proves. La principal és el lletreig de paraules però també se’ls proposa construir rimes, detectar barbarismes i relacionar paraules amb la seva definició.

ELS GUANYADORS DE L'ÚLTIMA EDICIÓ, PROTAGONISTES DE LA GALA

La gala es va celebrar a l’Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, i hi van assistir 200 estudiants de diferents centres del Baix Empordà. Conduïda per l’actor Dafnis Balduz, presentador també del Pica Lletres a Canal Blau TV, va comptar amb el testimoni dels guanyadors de la temporada passada: la guixolenca Jordina Escofet, en l’apartat de televisió, i els alumnes osonencs Jonathan Sánchez i Ferran Mirabent, en el de ràdio. A l’acte, intervingueren l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, que subratllà “la capacitat de cohesió i vertebració territorial que el Pica Lletres ha aconseguit involucrant alumnes i centres de tot el país”. La gala la va enregistrar TV Costa Brava i s’emetrà com un capítol especial previ a cadascuna de les edicions territorials del concurs.

Emissió per ràdio i televisió

Les televisions que enguany emetran el programa són VOTV, m1tv, El 9 TV, Canal Blau TV, Canal Terrassa, TV Sant Cugat, Cugat.cat, Canal Reus TV, Canal Terres de l’Ebre, TAC 12, Olot TV, TV Ripollès, TV Girona, Lleida TV, Aran TV, Pirineus TV, Canal Taronja central, TV Costa Brava i Penedès TV. Pel que fa a les emissores es preveu que s’hi impliquin una vintena, entre les quals hi ha Canal Terrassa, Ràdio Vic, FeM Girona, Ràdio l’Escala, Altafulla Ràdio, EMUN FM Ràdio, Radio Montblanc, L’Espluga FM Ràdio, Reusdigital, Mataró Ràdio, Ràdio Vilafranca i Ràdio Granollers.

Pica Lletres és un programa de La Xarxa de Comunicació Local produït per Produccions Audiovisuals Antàrtida.

Els guanyadors del Pica Lletres 2013-2014 Dafnis Balduz El públic Un moment de la gala

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja