·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

Lali Giner presentarà la versió radiofònica del ‘Pica Lletres’ a la Xarxa

El concurs s'estrena a l'abril a 12 emissores locals

La periodista de Ràdio l’Escala, Lali Giner, conduirà l’edició radiofònica del concurs ‘Pica Lletres’, després d'haver estat escollida en el càsting que La Xarxa va organitzar aquest dimarts per triar-ne el presentador. En aquesta prova hi van concórrer una desena de professionals d’emissores locals, i en què es van avaluar habilitats com la bona dicció, la rapidesa de reacció i l’empatia.

Uns recursos que Giner haurà de desplegar al capdavant del programa, que s’estrena a l’abril a 12 emissores locals i en què alumnes de 2n d’ESO d’arreu del país competiran posant a prova el seu nivell de català.

Lali Giner (Barcelona, 1977) compta amb una àmplia experiència en el sector audiovisual. Vinculada a Ràdio l’Escala des de l’any 2000, hi ha conduït diversos programes informatius i magazins. També ha estat redactora i cap d’Informatius de Canal Nord (Figueres) i Urbe TV.

La dinàmica del concurs

Els concursants del Pica Lletres seran alumnes residents a l’àrea de cobertura de les emissores implicades: Canal Terrassa, Cugat.cat, Ràdio Vic, FeM Girona, Ràdio l’Escala, Altafulla Ràdio, EMUN FM Ràdio, Radio Montblanc-L’Espluga FM Ràdio, Reusdigital, Mataró Ràdio, Ràdio Vilafranca i Ràdio Granollers.

En cada programa, alumnes de 2n d’ESO de dos centres s’enfrontaran des dels estudis de les seves emissores locals. Serà el presentador del Pica Lletres qui, des de la seu central de La Xarxa, conduirà i dinamitzarà el concurs. El lletreig de paraules, la resolució d’endevinalles i d’embarbussaments en seran algunes de les proves.

Pica Lletres fa, doncs, el salt a les ràdios locals després de l’èxit assolit en la versió televisiva, en antena des de fa cinc anys als canals locals. Es tracta d’un projecte de La Xarxa de Comunicació Local produït per Produccions Audiovisuals Antàrtida .

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja