·
·
  
   

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
INICI LA PRODUCTORA PRODUCCIONS CLIENTS 3D
 
NOTÍCIES
Inici > Notícies Antàrtida > Detall de la notícia
 

El Canal Super3 emetrà la 5a Gran Final Nacional del concurs Pica Lletres

Espartac Peran presentarà la Final del concurs que consisteix a lletrejar paraules en català i que s’emetrà l’11 de setembre a les 13 h al Canal Super3

La 5a Gran Final Nacional del concurs Pica Lletres 2013 segueix el camí encetat fa 4 anys amb la 1a Gran Final Nacional. Aquest esdeveniment reuneix els campions de totes les eliminatòries territorials celebrades prèviament, durant el curs escolar, i culmina la competició escolar 2012-2013.
Un any més, Pica Lletres demostra que és possible aprendre llengua a través del joc i de l’entreteniment. La bona acollida per part del professorat i de l’alumnat garanteix, sens dubte, l’èxit del concurs.
A més, l’esdeveniment compta amb el suport d’institucions com l’Institut d’Estudis Catalans, l’Institut d’Estudis Ilerdencs o La Paeria de Cervera, i algunes empreses privades que han col•laborat cedint alguns dels premis finals.
Produccions Audiovisuals Antàrtida és la productora que l’any 2006 va estrenar el format Pica Lletres a TV3, i que va ser presentat per Lluís Gavaldà. 8 anys després, Pica Lletres és ben present a la majoria de centres educatius del territori català.

Espartac Peran amb els concursants

 
 

 


 
             
 Tel.: +34 93 410 66 31
Fax: +34 93 410 95 87
 A/e: info@antartida.tv
C/ Balmes 205, 4t 1a
08006 Barcelona
Veure plànol d'ubicació
 

Inici
La Productora
Produccions
3D
Clients

 

Català
Español
English

Contacte
Mapa web

 
Facebook Youtube Twitter Flickr


Webs amigues | Enllaços útils

AVÍS LEGAL | © PORTA GASET SL

 
Puja
Puja