I LA GUANYADORA DE LA 8a GRAN FINAL DEL PICA LLETRES ÉS...

Clara Farraró, del Col·legi Cor de Maria de la Bisbal d'Empordà!

L'alumna Clara Farraró, del Col·legi Cor de Maria de la Bisbal d'Empordà, ha guanyat la vuitena Gran Final del concurs lingüístic 'Pica Lletres' que s'ha pogut veure aquest diumenge per una vintena de televisions locals, el canal La Xarxa Televisions (159 de Movistar+) i el Super3. La jove s'ha imposat a 16 contrincants en una final plena d'emoció en què s'ha proclamat vencedora després de superar diverses rondes de lletreig. El moment de la victòria ha arribat, en concret, després de lletrejar correctament la paraula 'eixugavidres'. Per segon any consecutiu, és una alumna gironina la que aconsegueix el títol, després que la temporada passada se l'endugués una estudiant del Col·legi Maristes de Girona.


El concurs que fomenta el bon ús del català

La final, produïda des de fa quatre anys per La Xarxa de Comunicació Local i Televisió de Catalunya, s'ha celebrat al Teatre de la Passió d'Olesa, al Baix Llobregat, en una gala conduïda per Joan Dausà que ha comptat amb l'assistència d'un miler de persones, entre estudiants i professors. 'Pica Lletres' és una proposta pedagògica que, a partir de diferents proves i jocs, pretén millorar les aptituds lingüístiques dels joves. 

Al llarg de tot el curs, el concurs ha mobilitzat 12.000 alumnes de més de 200 centres educatius catalans. El projecte, a més, ha comptat amb la col·laboració de 20 televisions locals, encarregades de la gravació i emissió de les diferents fases eliminatòries territorials, amb un total de 210 programes realitzats. 

Imatges:

CLARA FARRARÓ, GUANYADORA DE LA 8a GRAN FINAL DEL PICA LLETRES


Enllaços:

8a Gran Final

Font de la informació :
Antàrtida
E-mail: info@antartida.tv
Web: www.antartida.com